ТВОЙ ДОМ / Форумы / Public / Место для обсуждения любых тем! / Які фільмі можете порадити?
 
Автор Сообщение

lokart



Сообщения:

Город:
Профессия:
Возраст:
#49027   2024-07-09 22:02        
# dani25 : Мені подобаються фільми, де сюжет тримає в напрузі до самого кінця. Зараз є бажання подивитися щось свіже, може навіть новинки цього року. Особливо цікавлять ті, де є елементи драми, можливо, навіть з інтригуючими психологічними моментами. Якщо знаєш ще якісь такі стрічки, буду радий почути. Також цікавлять і українські фільми, адже в нас останнім часом з'являється багато цікавих робіт. Дійсно хочеться чогось особливого для душевного вечора.
Якщо ти шукаєш щось особливе і нове, я б тобі радив відвідати один чудовий новостійний сайт онлайн-медіа Proslav. Там є стаття, де вони зібрали ТОП-5 фільмів 2024 року, які неодмінно треба подивитися: серед них також є українська стрічка https://proslav.info/top-5-filmiv-2024-roku-yaki-neodminno-treba-podyvytysya-sered-nyh-ukrayinska-strichka/ що викликає особливий інтерес.
Стаття детально описує кожен фільм, тож ти зможеш знайти щось для себе. Цей сайт мені дуже подобається за свою інформативність і актуальність, тому точно не пошкодуєш, якщо звернешся до їхніх рекомендацій. Особисто я знайшов для себе багато цікавих фільмів завдяки їхнім оглядам. Впевнений, що тобі також буде корисно.
Страница создана за 0.009 секунды